Werkwijze & Locaties

Leren lukt beter als het leuk is, duidelijk is waar je het voor doet en je snel resultaat boekt. Daarom bestaan de trainingen van GITP altijd uit individueel maatwerk met effectieve blended learning. Zo gaat het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden sneller, beter en leuker. Om ons daarbij flexibel op te kunnen stellen opereren wij vanuit diverse locaties verspreid over Nederland.

Bart van Ree - Opleidingsadviseur

Werkwijze

Blended learning: snel en effectief op uw persoonlijke leerdoel af

De trainingen van GITP worden opgezet volgens het blending learning concept. Dit is een uitgebalanceerde mix van klassikaal, online en informeel leren. Voor en tussen de trainingsblokken gaat u aan de slag met theorie, reflectie, oefeningen en praktijkopdrachten. Na de laatste trainingsdag houdt je toegang tot de online leeromgeving met alle inhoud van de training. Je krijgt ondersteuning in uw werkpraktijk door de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen met mededeelnemers en de trainer. Het leren gaat dus door na de training.


Met de gerichte voorbereiding, meer wisselwerking tussen training en werkpraktijk, en meer tijd voor het oefenen van vaardigheden, behaal je persoonlijke leerdoelen sneller en effectiever. Het trainingsresultaat is een intensieve en duurzame leerervaring.

Onderdeel van deze blended trajecten zijn vaak de volgende middelen:

  • Assessments en scans om jouw uitgangspunten vast te stellen
  • Zelfstudie om met de leerstof te oefenen, te reflecteren en de opgedane kennis in de praktijk te brengen
  • Levensecht oefenen met een acteur om aan de hand van feedback jouw vaardigheden te verbeteren


Exclusief toegang tot online leeromgeving

Voor, tijdens én na de training heb je exclusief toegang tot de online leeromgeving van GITP. Daar vindt je het programma, voorbereidings- en praktijkopdrachten, theorie, achtergrondinformatie en praktische gegevens over de training. De leeromgeving staat 6 maanden tot jouw beschikking. De meeste trainingen zijn NBA geaccrediteerd en leveren PE-uren op.

“Dankzij de online voorbereiding kun je in de klassikale sessies direct aan de slag”

Harke Rutgers, Rabobank

Opleidingsadvies

Voor welk ontwikkelvraagstuk jij ook staat, GITP helpt jou de juiste keuze te maken. Naast onze open trainingen bieden wij namelijk ook vrijblijvend opleidingsadvies. Samen met jou gaan we op zoek naar de training die het beste bij jouw leerdoelen aansluit. Kun jij hulp gebruiken bij jouw zoektocht? Stuur dan een mail naar gitpsalesooent@gitp.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Locaties

Onze trainingen kunnen gegeven worden op een van de GITP locaties. De locaties bevinden zich in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Meer informatie over deze vestigingen is te vinden op www.gitp.nl/vestigingen

Bart van Ree

Bart van Ree is individueel opleidingsadviseur bij GITP. Wilt u persoonlijk advies door Bart of een van onze andere adviseurs? Mail dan naar gitpsalesooent@gitp.nl

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze werkwijze of locaties. Neem dan contact op via 088-4887000 of mail naar: trainingen@gitp.nl