Leren via een abonnement: 5 redenen waarom dit niet werkt

Wij zien dat in navolging van bijv. Netflix en Spotify ook online trainingen worden aangeboden in abonnementsvorm. Wellicht is dit een logisch vervolg, maar is het ook zinvol? Wij denken van niet...

Blended Learning: Heb jij deze manier van leren al ontdekt?

Blended learning, wat is dat nou precies? Eigenlijk zegt het woord het al, blended is ‘gemixt’ leren. Zo gebruik je naast klassikale training, ook leermethodieken, zoals e-learning en online werkgroepen. Maar wat betekent dit voor jou als deelnemer?

Hoe ga je effectief aan de slag met competentie ontwikkeling?

Competenties komen altijd van pas. Bedenk maar eens hoe vaak je over je eigen competenties praat, bijvoorbeeld tijdens sollicitaties en feedbackgesprekken. Hoe kun je nou effectief aan de slag met jouw competenties?

De 4 belangrijkste uitgangspunten in jouw leerbehoeftes

Je kunt tegenwoordig als professional niet meer om leren op de werkplek heen. Steeds vaker krijg je ook zelf de verantwoordelijkheid om een training of cursus uit te zoeken. Maar hoe vind je een training die aansluit bij jouw leerbehoeften?

Motivatie?
Hoe werkt dat?

Iedereen begint wel eens aan iets dat je uiteindelijk nooit af zult maken. Toen je begon was je nog supergemotiveerd, later niet meer.

Hoe werkt dat nou, motivatie?

Grow Online: Hoe online leren wel kan werken?

Leren gaat sneller als het leuk is, je een duidelijk doel voor ogen hebt en je voortgang kan volgen. Online trainingen bieden alle mogelijkheden om leren leuk te maken. Wat dat precies betekent? Dat lees je hier...