Wat kunt u met de Company Profiler?

De Company Profiler is niet zo maar een ‘testje’, het is een serieuze tool waarmee u uw huidige en gewenste identiteit in kaart brengt. We vragen best veel van u, de test kost 10 tot 15 minuten van uw tijd, maar u krijgt er dan ook een uitgebreid rapport voor terug.


In het rapport staan concrete adviezen, tips en interventies hoe u via uw employee journey uw organisatie kunt transformeren in de juiste richting.

Werving en selectie, doorontwikkeling, communicatie, feedback geven, samenwerken, organisatie structuren, beloningsbeleid, werkstress, organisatie cultuur, leren en ontwikkelen. Al deze onderwerpen en meer komen aan bod in de rapportage.

Webinar:

'De beste fit tussen organisatie en medewerker'


Onderzoek heeft aangetoond dat een goede match tussen de persoonlijkheid van een medewerker en de persoonlijkheid van een organisatie leidt tot een hogere tevredenheid bij medewerkers. En daardoor ook tot een hogere betrokkenheid. Het imago en de aantrekkelijkheid van een organisatie zijn van onschatbare waarde. Het is belangrijk dat mensen voor u wíllen werken.


Hoe zorgt u voor een goede fit tussen uw medewerkers en de organisatie? Op deze vraag gaan we in tijdens ons gratis webinar 'De beste fit tussen organisatie en medewerker' op 27 september aanstaande vanaf 09:00 uur.


In 45 minuten toont GITP Adviseur Lisanne de Rijke de stappen die nodig zijn om de beste fit tussen organisatie en medewerker te vinden.

In dit webinar:

 • Ontdekt u waarom inzicht in de identiteit van uw organisaties essentieel is voor het identificeren, aantrekken en ontwikkelen van talent
 • Ontdekt u waarom inzicht in competenties van (potentiële) medewerkers het startpunt is voor verdere ontwikkeling
 • Weet u welke tools en instrumenten u kunnen helpen om de beste fit tussen medewerker en organisatie te creëren

Achtergrond


Zodra u binnen loopt bij een onbekende organisatie, heeft u meteen een gevoel, een beeld bij het bedrijf. Deels is dit onbewust, maar het maakt toch dat u wel of juist geen zaken met de desbetreffende organisatie wilt doen. Het zal u dan ook niet verbazen dat elke organisatie valt te typeren in persoonlijkheidstermen. Wetenschappelijk onderzoek bevestigt dit (o.a. Anderson, Haar, & Gibb, 2010; Slaughter et al, 2004).


Er zijn 8 mogelijke profielen:


 1. Entrepreneurial company: ondernemend, snel.
 2. Innovative company: vernieuwend, innovatief.
 3. Caring company: zorgzaam, samenwerkend.
 4. Consulting company: marktgericht, prestigieus.
 5. Creative company: vernieuwend, ondernemend.
 6. Competent company: koersvast, beheersmatig.
 7. Networking company: vernieuwend, flexibel.
 8. Classical company: degelijk, kwaliteit.


We weten uit studies van de Erasmus Universiteit in Rotterdam, dat een juiste match tussen een medewerker en een organisatie zorgt voor tevreden, betrokken personeel én optimale resultaten. Maar dan moet u wel eerst weten welke organisatiepersoonlijkheid u bent en of deze uitkomst past bij uw visie op de toekomst. Daarom creëerde GITP de Company Profiler.

De test duurt ongeveer 10 minuten

U ontvangt een uitgebreid en persoonlijk adviesrapport

Meer weten?

Bel dan:

088 - 448 7000

Aan de slag!GITP helpt u bij het ontdekken, versterken of veranderen van uw Company Profile. En om zo goed mogelijk op uw specifieke situatie en behoeften in te spelen, bieden we u verschillende services op het gebied van inzicht en ontwikkeling.

Ontwikkelassessment


Met het ontwikkelassessment van GITP brengt u de individuele ontwikkelmogelijkheden van uw medewerkers in kaart.

Wat heeft iemand in huis? Waar liggen kansen? Na afloop van het ontwikkelassessment weet u dat. Deze inzichten geven uw medewerkers de drive om te groeien en nog meer van zichzelf te laten zien. Op deze manier stimuleert u zelfregie en helpt u medewerkers het maximale uit zichzelf te halen.

Team Performance Improvement


Waarom gaat het ene team als een speer en komt het andere team

maar moeizaam van de grond? Met Team Performance Improvement

van GITP ontdekt u verschillende prestatieversnellers voor uw team. Op basis hiervan maakt u een actieplan dat gegarandeerd binnen 4 weken tot een betere teamperformance leidt. Zo maakt u van ieder team een topteam!


Heeft u nog vragen?

Stuur een mail naar: companyprofiler@gitp.nl

Of bel: 088 - 448 7000