Werk aan je persoonlijke ontwikkeling met de toptrainingen van GITP


Adrienne Kleinschmidt

Competentietrainingen zijn er in alle soorten en maten. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je graag op weg met onze Top 10 competentietrainingen.


GITP begeleidt jaarlijks vele professionals die willen werken aan hun soft skills. Zij kiezen voor GITP vanwege de goede balans tussen theorie en praktijk, de ruimte voor eigen casussen en de persoonlijke aandacht.


De trainingen en cursussen van GITP focussen op verschillende thema’s: communicatie, persoonlijke effectiviteit, management en leiderschap, coaching en adviesvaardigheden. Binnen ieder thema is er een passende cursus met de gewenste intensiteit. Zo is er altijd een training die bij jou past.


In deze catalogus hebben wij onze top 10 trainingen voor u samengevat. Stuk voor stuk uitdagende trainingen, waarmee je je zelfvertrouwen en daadkracht vergroot.


Zijn de trainingen in deze catalogus niet helemaal een goede match? Neem dan eens een kijkje op onze website voor het complete aanbod. Of neem contact op met één van onze adviseurs. Zij helpen je graag om de juiste training te selecteren.


Ga jij de uitdaging aan?


Adrienne Kleinschmidt, Teamleider Open Trainingen